вівторок, 24 серпня 2010 р.

АТС звіт

Я так чекала свої перші АТС...ви собі не уявляєте) По декілька разів на день бігала до поштового ящика з надією щось там знайти...ну і коли знаходила...то було щось!!! Радості не було меж))) А тепер вирішила і вам похвалитись своїми скарбами)))
Отже, перша АТС яка мені прийшла була від Юлії. Навіть з АТС видно наскільки Юлія творча людина...! А як красиво було запаковано АТСку...я в захопленні)))

Наступну АТС прислала Аня. Вона така стильна, особливо мені подобаться тканина в горошок. Дуже порадували подаруночки))) Дякую тобі! А ще хочу сказати що в цієї дівчини просто суперовий блог)))

Ще одну АТС з кішечкою прислала Марія... Вона дуже красива, а так як у мене своїх кішок аж 2, то було приємно отримати таку АТСку))) І дякую за зірочки з бісеру)

АТС від Вероніки. Ну тут взагалі слів немає...таку роботу було вкладено в цю АТСку) і зразу відчувається що робилась вона з душею... Платтячко супер, воно мені весільне нагадало...аж зразу заміж захотілось))))

І ще дуже красива АТС від Вілени) Такі цікаво прошита...і папір такий...під старовину) А китаяночка взагалі...ЧУДО))) Дякую також за подаруночки)

На цьому все...більше АТС поки що не прийшло...
Дівчата, дякую вам)
Вибачайте за якість фото...ніяк не можу до нормального фотоапарату дожитись)))

5 коментарів:

  1. Да, Мария... У тебя отличная коллекция АТС получается, такие все красивучие! Я удивляюсь, что моя еще не дошла, я ведь уже давно отправила. :(

    ВідповістиВидалити
  2. Не переживай...може десь затрималась...я думаю вона на днях обовязково прийде=)))) Я всю свою серію вже давно відправила, а прийшла тільки тобі...

    ВідповістиВидалити
  3. Класні!!!
    вже є маленька колекція!:)))

    ВідповістиВидалити
  4. Очень рада, что моя АТС дошла!)

    ВідповістиВидалити